">
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

SELF

13th Protein Import AB (SELF Omninutrition) er stolt av å tilby markedets beste utvalg av kosttilskudd og hjelper folk å leve bedre ved å gi velvære og glede ved å spise kosttilskudd i hverdagen. I over 12 år har vi alltid vært i front når det gjelder å tilby innovative produkter, alltid med den beste kvaliteten på vårt brede utvalg av sportsprodukter, formulert for å hjelpe deg med å nå alle mål.

I alle produktene våre bruker vi bare de fineste ingrediensene som er tilgjengelige på markedet. Dermed forvandler ingredienser av høy kvalitet i kosttilskudd sunne og trygge. For å styrke dette i våre produksjonslinjer følges HACCP og GMP for sikkerhet og kvalitet på produktene som markedsføres.

I tillegg bruker vårt kvalitetskontor uavhengige laboratorier for ytterligere å sikre full mikrobiologisk sikkerhet for alt brukt materiale.

Når det kommer til smak, er disse uten sidestykke. Vår utviklingsavdeling har laget en ny "New Flavor Technology" for å smake på alle produktene våre. For dette er vi sikre på at du finner hele sortimentet vårt, smaken er perfekt for deg.

Syn

For å hjelpe folk til å leve bedre.

Forsøket

Bli det ledende selskapet i Europa 2020 og reduser vår innvirkning på planeten.

Å nå

Var valget nei. 1 merke og produkt for mennesker.

Kontinuerlig forbedring

Vær stolt av å kjøpe produkter SELV ernæring.

Gjør forretninger på bare én måte

1
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)