">
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

TILSKUDD TIL IMMUNSTØTTE

 

Hva er immunitet?

Immunitet er en organisme evne til å motstå et giftstoff eller en infeksjon.

Hos mennesker fungerer immunforsvaret som kroppens forsvar mot infeksjoner - angriper bakterier og fremmede stoffer og forviser dem fra kroppen. Styrken til immunsystemet vårt bestemmes av flere faktorer, som vår genetiske sammensetning, livsstil, kosthold og miljøene vi har vært utsatt for gjennom årene.

 

Hvordan støtte immunforsvaret ditt?

Nå er det ikke mye vi kan gjøre med genene våre, men en ting vi kan gjøre er å kontrollere kostholdet vårt. Det er visse vitaminer og mineraler som hjelper immunforsvaret til å fungere normalt, så det er nøkkelen å sørge for at de er oppfylt. Naturen gir også naturlige midler som hjelper til med å øke immuniteten, les mer om dem nedenfor.

 

C-vitamin for immunitet: det er en grunn til at legen din forteller deg at du må sørge for at du får nok C-vitamin om vinteren - det er viktig for at immunforsvaret skal fungere normalt. Hvis du er bekymret for at du ikke får nok naturlig hver dag, hvorfor ikke Prøve å ta et C-vitamin supplement?

 

D-vitamin for immunitet: det unnvikende vitamin D er nøkkelen til normal immun funksjon, men er notorisk vanskelig å få til i land som Storbritannia, med mindre du stadig soler det opp på ferie som er! Dette er fordi kroppene våre trenger sollys for å lage vitamin D naturlig, og det er ikke veldig utbredt i de fleste dietter. Ikke bekymre deg, et vitamin-tilskudd kan ordne deg!

 

Sink for immunitet: kroppen trenger sink til en rekke viktige oppgaver, en av dem støtter immunforsvaret for å hjelpe kroppen din å avverge infeksjoner. Hold sinknivået lett opp med sinktilskudd.

 

Tilbake