">
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Blogg

10.11.2020

Beste Vitamin D-Tilskuddet

Hva er det beste vitamin D-tilskuddet?

Nå som været endrer seg og solen kommer til å skinne mindre hver dag, tenker du på å ta vitamin D-tilskudd gjennom vinteren?

Vi trenger alle D-vitamin for å hjelpe kroppen vår til å absorbere kalsium og fosfat, noe som kan bidra til å holde bein, tenner og muskler sunne. Fra slutten av mars til slutten av september får de fleste i Norge vitamin D de trenger fra soleksponering.

Men kommer vintermånedene, det er mindre sol rundt, og det er derfor mange velger å holde vitamin D-nivåene boostet med kosttilskudd. Men hva er den beste flytende vitamin D? Hvilke er de beste vitamin D-tablettene? Og hva er det beste vitamin D for babyer?

 

 

 

 

Føler du at du kjenner vitamin D3-Dråper?

Enda viktigere, føler du deg tydeligere på tilskuddet du skal velge for å hjelpe deg med å opprettholde vitamin D-nivåene om vinteren?

Familie pakke for vitamin D3 med appelsinsmak, du kan dryppe rett i munnen. Velsmakende D-vitamindråper fra en sunn og ren kilde, i en ypperlig base av mellomlange fettsyrer (MCT).

Rollen med vitamin D i kroppen din:

D-vitamin blir absorbert i kroppen gjennom huden eller fra bestemt mat som fiskeleverolje eller befestet mat. Når den er absorbert, reiser den til leveren der den har blitt konvertert i sin aktive form som faktisk er hormon. Dette aktiverte vitamin D letter absorpsjonen av kalsium og fosfor i kroppen.

Les mer...