">
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Blogg

10.11.2020

Beste Vitamin D-Tilskuddet

Hva er det beste vitamin D-tilskuddet?

Nå som været endrer seg og solen kommer til å skinne mindre hver dag, tenker du på å ta vitamin D-tilskudd gjennom vinteren?

Vi trenger alle D-vitamin for å hjelpe kroppen vår til å absorbere kalsium og fosfat, noe som kan bidra til å holde bein, tenner og muskler sunne. Fra slutten av mars til slutten av september får de fleste i Norge vitamin D de trenger fra soleksponering.

Men kommer vintermånedene, det er mindre sol rundt, og det er derfor mange velger å holde vitamin D-nivåene boostet med kosttilskudd. Men hva er den beste flytende vitamin D? Hvilke er de beste vitamin D-tablettene? Og hva er det beste vitamin D for babyer?

 

 

 

 

Føler du at du kjenner vitamin D3-Dråper?

Enda viktigere, føler du deg tydeligere på tilskuddet du skal velge for å hjelpe deg med å opprettholde vitamin D-nivåene om vinteren?

Familie pakke for vitamin D3 med appelsinsmak, du kan dryppe rett i munnen. Velsmakende D-vitamindråper fra en sunn og ren kilde, i en ypperlig base av mellomlange fettsyrer (MCT).

Rollen med vitamin D i kroppen din:

D-vitamin blir absorbert i kroppen gjennom huden eller fra bestemt mat som fiskeleverolje eller befestet mat. Når den er absorbert, reiser den til leveren der den har blitt konvertert i sin aktive form som faktisk er hormon. Dette aktiverte vitamin D letter absorpsjonen av kalsium og fosfor i kroppen.

Les mer...
08.11.2011

TILSKUDD TIL IMMUNSTØTTE

 

Hva er immunitet?

Immunitet er en organisme evne til å motstå et giftstoff eller en infeksjon.

Hos mennesker fungerer immunforsvaret som kroppens forsvar mot infeksjoner - angriper bakterier og fremmede stoffer og forviser dem fra kroppen. Styrken til immunsystemet vårt bestemmes av flere faktorer, som vår genetiske sammensetning, livsstil, kosthold og miljøene vi har vært utsatt for gjennom årene.

 

Hvordan støtte immunforsvaret ditt?

Nå er det ikke mye vi kan gjøre med genene våre, men en ting vi kan gjøre er å kontrollere kostholdet vårt. Det er visse vitaminer og mineraler som hjelper immunforsvaret til å fungere normalt, så det er nøkkelen å sørge for at de er oppfylt. Naturen gir også naturlige midler som hjelper til med å øke immuniteten, les mer om dem nedenfor.

 

C-vitamin for immunitet: det er en grunn til at legen din forteller deg at du må sørge for at du får nok C-vitamin om vinteren - det er viktig for at immunforsvaret skal fungere normalt. Hvis du er bekymret for at du ikke får nok naturlig hver dag, hvorfor ikke Prøve å ta et C-vitamin supplement?

 

D-vitamin for immunitet: det unnvikende vitamin D er nøkkelen til normal immun funksjon, men er notorisk vanskelig å få til i land som Storbritannia, med mindre du stadig soler det opp på ferie som er! Dette er fordi kroppene våre trenger sollys for å lage vitamin D naturlig, og det er ikke veldig utbredt i de fleste dietter. Ikke bekymre deg, et vitamin-tilskudd kan ordne deg!

 

Sink for immunitet: kroppen trenger sink til en rekke viktige oppgaver, en av dem støtter immunforsvaret for å hjelpe kroppen din å avverge infeksjoner. Hold sinknivået lett opp med sinktilskudd.

 

Les mer...